REY MYSTERİO
LÜTFEN ÜYE OLUN VEYA GİRİŞ YAPIN..!!

Nick Köşem :) Mysterio
REY MYSTERİO
LÜTFEN ÜYE OLUN VEYA GİRİŞ YAPIN..!!

Nick Köşem :) Mysterio
REY MYSTERİO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REY MYSTERİO

Rey Mysterio,Smackdown vs RAW,Eğlence

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Nick Köşem :)

5 posters
YazarMesaj
SiriN-BeLa

SiriN-BeLa

Nick Köşem :) Empty
MesajKonu: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 9:00 pm

Burda beğendiğim nickleri paylaşıcam Smile

İlk mesaj olduğu için çok paylaşıyorum sonra yoruma göre devam ):

1-KANMADIM AYNALARA SANA KANDIĞIM KADAR,İÇİMDE BİR BOŞLUK SANA YANDIĞIM KADAR.

2.Ufacık ilgiyi aşk,,iki kelime edeni dost sanma...

3.DİLİN SÖYLEDİĞİNİ YÜREĞİN DESTEKLEMİYORSA NE ÖNEMİ VAR SENİ SEVİYORUMLARIN...

4.Kalbime girmek zordur,,girildimi çıkmak zordur...

5.GÖNÜLDEN SEVMİŞTİM BIRAKIP GİTTİ,İÇİMDEKİ AŞKI YERLEBİR ETTİ,BENDEKİ YERİNİ ÇOKTAN KAYBETTİ..

6.Sevmek yaşamak kadar güzelse,,ayrılık ölüm kadar acıdır..!!

7.HANİ EN GÜZEL AŞKLAR İMKANSIZ GELİR YA İNSANA,İMKANSIZ OLDUĞUN İÇİN AŞIĞIM SANA..

8.Ne şair ağlar ne aşk ağlar,,tarihe karıştı eski sevdalar.

9.SENİ SEVECEK KADAR CESARETLİYSEM,,BİR KALEMDE SİLECEK KADAR YÜREKLİYİMDİR..

10.Laf dalaşına girme kapak olursun,uğraşma etiket olursun,adam ol belki yanımda yer bulursun...

11.AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLEMEZ..!!

12.Geçici heves değil,,hakedene nefes olurum..

13.KARDAN ADAMLARIN SALTANATI GÜNEŞ DOĞUNCAYA KADARDIR...!!!

14.Fırtına ne kadar sert eserse essin,kayadan alıp götüreceği sadece tozudur...

15.DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN,,KAYALARA YALVARMAM..

16.Günahın özü ise seni sevmek,,cezam cehennem olsun..

17.SEVGİNİ GÖSTERECEKSİN SÖYLEMEK YETMEZ,SEVGİ GÖZLERİNDE OLACAK SÖYLEMEK YETMEZ,SEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA KALBİN YETMEZ...!!

18.Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz,anlaşacak dostlarım tükenmedi,yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer,herşeye rağmen yaşamak güzel...

19.BİR DOST KAYBEDERSİN BİN DÜŞMANA BEDEL,BİR DÜŞMANI DOST EDİNİRSİN DİN DOSTA BEDEL..!!

20.Gecem günüm beni neden tanımadı,elin kolun beni nasıl saramadı,o bendeki canı henüz yoramadı...!!

21.ADINI KALBİME AŞKLA KAZIMIŞTIM,BOŞVER ALDIRMA BİRGÜN SİLERİM,GÜZEL BİR RÜYAYI GERÇEK SANMIŞTIM,SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM...!!

22.Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir..!!

23.BİR DAMLA GÖZYAŞI OLMAK İSTERDİM,GÖZLERİNDE DOĞMAK,YANAKLARINDAN SÜZÜLMEK,DUDAKLARINDA ÖLMEK İÇİN...!!

24.Hayatta iki kör tanıyorum,birincisi senden başkasını görmeyen ben,ikincisi beni göremeyen sen..!!

25.Aşkıma döksem gözyaşlarımı,elinle bir defa silecekmisin,şu kalbimi sana versem,bir gün gelip sevecek misin???!!!

26.BİR SEVGİ DİLEDİM GÖZYAŞI BULDUM,BİR DOST DİLEDİM SIRTIMDAN VURULDUM,DERDİME DERMAN DİLEDİM,DERDİMİN TİRYAKİSİ OLDUM,BİLKİ GERÇEK SEVGİYİ BEN SENDE BULDUM..!

27.Sev ama yürekten olsun,gel ama ebedi olsun,gidersen beni de götür,gittiğimiz yer kara toprak olsun..!!

28.SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN,SENİ SEVENDE SEVDİĞİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR....

29.Umutların bittiği yerim,aşkı içime gömerim,ayakta durmaya halim yok,yinede koşabilirim..

30.SEN SENİ SEVEN BENİ SEVMEDİN YA,UMARIM SENİN SEVDİĞİNDE SEVER...BAŞKASINI....!!!

31.Basitler iftira eder,acizler şikayet eder,asillerde idare eder..!!

32.CANIN ÇIKSIN İNSAFSIZ,,BENİ VURDUN ZAMANSIZ..!!

33.Her yağmur yağdığında,gözlerin hep aklımda,adını ne zaman ansam,yağmur yağar buralara..!!

34.BU KADAR KALPSİZ OLAMAZSIN,,AMA YANLIŞ YOLDASIN...!!

35.Bir deniz düşün susuz,bir insan düşün mutsuz,bir gece düşün uykusuz,bir bahar düşün çiçeksiz,bir de beni düşün sensizzz....!!

36.AYLAR GEÇSEDE,YILLAR GEÇSEDE,BİR ÖMÜR BÖYLE GİTSEDE,BEN SENİ UNUTAMAM...

37.Sevmek ölmektir bence,bende sevmiştim ölmeden önce...!

38.NE ORHAN NE FERDİ ANLAR DERDİMİ,SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NERDEN SEVDİM O ZALİMİ...!!!

39.Senin içinde ben bitmiş olsaydım,,benim içimde sen yaşıyor olmazdın..!!

40.HER YÜREĞİN KÖŞESİNDE YARALI BİR YER VARDIR....!!

41.Seni benim kadar seven varsa,,sana benim kadar hasret kalsın!!!

42.SIRLAR İÇİNDE BİR DÜNYAM VAR BİRDE SEN VARSIN İÇİMDE,NE SENİ KAYBEDECEK KADAR CESURUM,NEDE KAZANACAK KADAR GÜÇLÜ!!!

42.Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız..!

43.ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA,,KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ..!!

44.Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş,,aynen benim seni sevdiğim gibi!!

45.DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINI,ARKADAŞ SIFATI TAŞIYANLARDAN ÖĞRENDİM.!!

46.Sözlerin büyük,yüreğin küçük,yanlışların çok,doğruların yok,kendine göre şanslı,bana göre ZAVALLISIN...!!!!

47.HAYATI ÖYLE BİR YAŞAKİ HAYAT SENİ KISKANSIN,,ÖLE Bİ SEVKİ ÖLÜM SANA ACISIN..!!

48.Aradığın şeyin değeri,,ararken verdiğin değer kadardır..!!

49.EĞER SEN BANA GÖZLERİNLE DEĞİLDE KALBİNDE BAKMIŞ OLSAYDIN,SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLARDIN...!!

50.Yağmur yağdı herkes kendi rengine boyandı........!!!!!!!!!!

51.İNSANLAR HEP BİRBİRLERİNİN PEŞİNDEN KOŞARLAR,AMA DÖNÜPTE KENDİ PEŞİNDEN KOŞANLARA HİÇ BAKMAZLAR..!!
GoshLéy
Admin
GoshLéy

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 9:05 pm

Devamm Smile
http://wweturkey.co.cc
SiriN-BeLa

SiriN-BeLa

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 9:16 pm

tamam Very Happy

52.Umutlara kanma umutlar birgün imkansızlaşır,hayatı toz pembe yaşıyorum sanma,her renk birgün siyahlaşır...!!!!

53.SONSUZLUK KOYUYORUM ADINI SENSİZ GÜNLERİN,SENLİ GÜNLERLE TAKAS EDİYORUM,YOKLUĞUN DİYE BİRŞEY YOK BENDE,BEN SENİ SONZULUK KADAR ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.....!!!

54.Bin ömrüm daha olsa,kollarında son bulsa,eğer sana kavuşmak varsa,ölmek düğün gibidir bana...!!!

55.DÜŞÜNÜYORUMDA;DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN,DÜŞÜNÜYOR OLMANI DÜŞÜNMEK GALİBA....

56.Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin,bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin..!!!!

57.SANMAKİ YERİN DOLACAK,SENDEN BAŞKASI BENİM OLACAK,NE BANA SENİN GİBİ BİR SEVGİLİ,NE DE SENİ BENİM KADAR ÇOK SEVEN OLACAK..!!!!!!

58.Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere,hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense..!!

59.DOĞAN GÜNEŞ BANA DOĞSA,HER MUTLULUK BENİ BULSA,BÜTÜN DÜNYA BENİM OLSA,SENSİZ HAYAT YAŞANMIYOR.....!!!!!!!!!!!!!

60.Bugün de yarın da yüreğin kadar yanındayım,kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koyy ben hep ordayım..!!!

61.BEN SENİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA DEĞİL,GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA GÖRMEK İSTERDİM....

62.Senide gömdüm,sende öldün,haddini bilmeyen herkese küstüm.!!!!!!

63.BİR GÜN BİR RÜZGAR ESERSE ORALARA,BENİM SANA OLAN SEVGİMİ FISILDARSA KULAĞINA,UNUTMA SENDE BANA,BİR TUTAM SEVGİ YOLLA......

64.Bir zamanlar fırtınalar estirirdim,,eskisi gibi değilim artık değiştim....!!!

65.BOYUN EYMEM ASLA SANA,YAKSAN BİLE BEDENİMİ,BEN DOĞARIM KÜLLERİMDEN,GÜCÜN VARSA DURDUR BENİ..!!!!!

66.Hiçbişey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim...öznesiz,zamansız,zarfsız,mektupsuz,adr essiz,............

67.ÇILGIN GİBİ SEVMİŞTİK,KULLAR AYIRDI BİZİ.KADER DEĞİL SEVGİLİM,DİLLER AYIRDI BİZİ..

68.Bir telefon bekliyorum,sevgilim diye başlayan,seni seviyorum diye biten,bir telefon bekliyorum,dün gelmesi gereken,ve bugün hala gelmeyen...!!!

69.İLİKLERİMDE Kİ SENİ,,SENSİZLİĞE İLİKLİYEMEDİM.!!!

70.Bir mızrak olur bulurum kalbinin yerini,bir hançer olur alırım üstündeki derini....

71.SEN SENİ ÖZLEYENİN ÖZLEMİNDEN HABERSİZ ÖZLEMLE ÖZLENMEKTESİN SEN VARYA SEN,ÖZLEMLERİN İÇİNDE EN ÇOK ÖZLENENSİZ...!!

72.En koyu mavilikleri avucuna,en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum..!!
DoqusH*

DoqusH*

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 9:26 pm

Alıntı olduğu belli. biraz altına alıntıdır yazarsan iyi olur.
http://www.counter-rorism.tr.gg
GoshLéy
Admin
GoshLéy

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 3:08 pm

ama zaten beğendiğim nickleri paylaşıcam demiş.kendi yazmıyo yani..devam canım Wink
http://wweturkey.co.cc
SiriN-BeLa

SiriN-BeLa

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 3:10 pm

Goshley haklı ama uyardığın için teşekkürler Wink belirtirim
bY*Chast

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 1:25 pm

çok güzellerr devam
DoqusH*

DoqusH*

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 1:49 pm

GoshLéy çoğu kişi alıntı olduğunu anlamicaktır. ben başta anlamadım mesela ama bukadar çok nicki nasıl aklında tutar dedim. 72 tane nick. Oyüzden alıntı yaz dedim.
http://www.counter-rorism.tr.gg
*Spike

*Spike

MesajKonu: Geri: Nick Köşem :)   Nick Köşem :) Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 8:03 pm

tamam ama zaten kız alıntı olduğunu en başında söylemiş gibi

Nick Köşem :)
1 sayfadaki 1 sayfası